Sunaţi acum: 0723603615

Vinde-ți apartamentul rapid

 • Vinde-ți apartamentul rapid

 • Cea mai bună ofertă CASH

 • Alegi singur data și ora tranzacției, inclusiv termenul de eliberare

 • Fără comisioane și taxe notariale

Ce posibilități am dacă doresc să îmi vând locuința?

După cum știi, sunt mai multe modalități prin care poți să vinzi apartamentul. Poți incerca să-l vinzi singur, sau poti încredința vânzarea unui agent imobiliar. Însă aceste două căi pot fi extrem de lungi, anevoioase și incredibil de stresante. Dar ce faci atunci când ești presat de timp?

Noi stim cât este de dificil să vinzi o locuință rapid. De aceea am creat soft-ul VINDEAPARTAMENT.RO pentru a te ajuta să vinzi apartamentul tău în cel mai scurt timp.

Vezi diferența

Vânzările imobiliare cu VINDEAPARTAMENT.RO

 • ofertă cash în 24 de ore cu un singur click
 • fără listare, promovare sau vizionări repetate
 • fără cereri de costuri în plus (renovare sau modernizare)
 • taxe notariale și comisioane zero
 • alegi singur data și ora tranzacției, inclusiv termenul de eliberare

VÂNZĂRILE TRADIȚIONALE

 • interacțiune cu clienți necalificați
 • timp pierdut cu pregătiri și vizionări istovitoare
 • costuri în plus pentru amenajare și modernizare
 • comisioane către agenții și taxe notariale
 • termen nedefinit de vânzare și termen mare de așteptare pentru credit

Procesul de vânzare al apartamentului tău îți poate părea foarte greu, complicat și neînțeles, însă noi te vom face să-ți schimbi părerea. Îți oferim o cale simplă și sigură de a vinde locuința ta în cel mai scurt timp.

Procesul de vânzare al apartamentului tău îți poate părea foarte greu, complicat și neînțeles, însă noi te vom face să-ți schimbi părerea. Îți oferim o cale simplă și sigură de a vinde locuința ta în cel mai scurt timp.

VINDEAPARTAMENT.RO te scutește de perioada îndelungată de așteptare. Cu noi nu vei avea de plătit taxe sau comisioane. Piața imobiliară poate fi nesigură și foarte imprevizibilă

Dacă nu mai poti face față ratelor, sau dorești să vinzi locuința, contactează-ne și noi îți vom cumpăra proprietatea fără întârziere având suficienți bani cash pentru a te ajuta imediat.

Moștenire

Dacă ați moștenit un apartament și vă gândiți să-l vindeți. Situația poate fi și mai complicată dacă ați moștenit apartamentul împreună cu alte persoane.

Dacă vă doriți o vânzare simplă și rapidă, vă putem face o ofertă chiar acum.

Divorț

Divorțul este un proces dificil și stresant pentru ambele părți. Apelând la serviciile noastre reduceți perioada de vânzare, comparativ cu perioada în care l-ați fi vândut singur.

Probleme financiare

Dacă te lupți cu datoriile și/sau ai credite, noi îți putem oferi acea soluție rapidă de care ai nevoie. VINDEAPARTAMENT.RO iți oferă o soluție rapidă de vânzare a locuinței pentru ca tu sa iți continui viata liniștit și fără povara datoriei.

Litigiu

Dacă nu poți ține pasul cu plățile ipotecare și riști să pierzi locuința , atunci nu ai suficient timp la dispoziție să îți vinzi apartamentul singur. Contactează-ne și noi îți oferim cea mai rapidă soluție. Iți cumpărăm apartamentul în maxim 7 zile. Îți garantăm o ofertă cash în cel mult 24 de ore.

Poți avea banii în mână în cel mult 7 zile.

Dacă ai ajuns în situația în care să-l întrebi pe google “Cum să-mi vând locuința?” atunci ai ajuns la capatul puterilor cu incercarea de a vinde. Noi suntem soluția de care ai nevoie.

Sunt mai multe motive pentru care dorești să iți vinzi locuința rapid.

Oricare ar fi problema, noi te putem aiuta! Pur și simplu completează formularul și noi te vom contacta cu o ofertă în cel mult 24 de ore. Dacă accepți oferta noastră și îți dorești să faci următorul pas, îți vom cumpăra apartamentul cu cash în cel mult 7 zile.

Suntem siguri că încă nu îți vine sa crezi că poți să vinzi apartamentul atât de rapid. Contactează-ne și noi te vom ajuta să iți vinzi locuința fără bătăi de cap sau comisioane ascunse.